måndag 16 mars 2009

Lidingöbanan - Gåshaga brygga

Jag åker till jobbet med varje dag, rälsen går längs med hela södra . "Min station" - är slutstationen för tåget och jag tycker det är den vackraste hållplatsen (med konkurrens av ) längs med hela banan.

Jag brukar försöka arbeta på tåget, planera och dokumentera projekt, men ibland så är det skönt att bara sitta och titta på de olika stationerna längs vägen. Kanske alla är vackra på sitt sätt och kanske förtjänar de en närmare granskning? Vi får se om jag tar mig tid och beskriver Lidingöbanan lite närmare i framtiden, men här är i alla fall "min" station; Gåshaga brygga.4 kommentarer:

Husbilen Credo sa...

Tack för din kommentar på LinsBuS och oreda.
mitt UTAN ORD finns på dagbok bloggen!

Anna Stilla sa...

Jag har faktiskt en dröm, att åka på en tågsemester. Inga tider att passa, bara sitta och titta på hur skogar och åkrar swischar förbi. Drunka i sina egna tankar, läsa, sticka, slumra. Gå av på någon station, dricka te, hitta ett vandrarhem, duscha, sova, titta på en utställning, på gamla stadsdelar, ströva i en park. Sedan sätter man sig på tåget igen och tittar på den swischande världen.

Jag gillar att åka tåg.

Kram
Anna

Synnøve. sa...

Dunk-dunk-dunk-dunk....
Var nog länge sen det lät så när tågen körde på rälsen.
Du bor vid en underbart vacker plats. Där land möter vatten...
Måste se den i sommarkläder.
Ha det bäst min vän. Du sitter väl snart på tåget igen tänker jag...
Synne.

annette sa...

Det skulle vara väldigt roligt om Du vid tillfälle får tid att dokumentera lite om stationerna, är ju väldigt vackert i dessa trakter, vilket ju oxå syns på Dina fina bilder. Nu var det ett tag sedan jag var där, senast sprang jag Lidingöloppet 15 km, så fint och vackert spår som ju oxå delsvis går längs med vattnet!

Ha det så gott!

annette