lördag 23 maj 2009

Inomhusväder

Idag är det en riktigt grå och regnig dag på . Jag har varit ute och promenerat en timme med paraply i högsta hugg. Det blåser en hel del så jag fick lite träning för armarna också. Jag hade hoppats på att promenaden skulle hjälpa min ömma rygg men nu när jag precis kommit hem så känns det tvärtom..... kanske borde jag köpa nya promenadskor, mina Reebook som jag går med nu är nästan åtta år och lite slitna.

Utanför ser det nästan ut att snöa, men det är blomsterblad som ramlar av i blåsten. Det doftar fantastiskt och ser så vackert när allt annat är grått. Nu är det dags för mig att fortsätta röja lite.
3 kommentarer:

Anette sa...

Snö! Så här års *ler*. Lite jobbigt med alla vita blommor som ramlar ned nu, men några sådana drivor har jag inte. Hos mig finns det bara drivor när sälgen tappar sina "blommor", men det är över sedan ett tag.
Rätt att han ska putsa fönster! Lite "straff" måste han ju få Bjarne.
Vilken jättebåt du visar i förra inlägget. Skulle vara kul att åka en "riktig" kryssning nångång, kan tänka mig att det är lite annat än på Finlandsbåten *ler*.
Ha det så gott! /Anette

Synnøve. sa...

Så vackert det är med blombladsnö, det börjar här med nu. Äppleträden börjar mista sina blommor....
Klart han ska putsa fönster när han kommer hem. Ska man ut och ha skoj får man ta straffet när man kommer hem haha...
Ha det gott nu min vän.
Kramen Synne.

Susanne sa...

Hej och stort tack för ditt besök hos mig!! Så jättekul att du tycker till om mina bilder. Jag har levt länge i makrovärlden men har nu på sista tiden försökt ge mig in på lite actionbilder. SVÅRT!! Men övning ska väl ge färdighet är min stora förhoppning. Bilderna från sonens fotbollsmatch är tagna med min Canon EOS 400D samt ett Canon EF 70-300/4-5,6 IS USM objektiv. Dom tipsen jag använder mig av är lågt bländartal och inte alltför lång slutartid. Om det blir för mörkt så ökar jag ISO-talet. Jag kör oftast Manuellt eller på AV, alltså kameran väljer slutartid och jag bländare. Hoppas att du blev lite klokare. Mvh Susanne. Nu ska jag bläddra runt hos dig =) På återseende.