måndag 11 maj 2009

Statsminister Fredrik Reinfeldt

I fredags fick jag möjlighet att fotografera när han talade på MQ's stämma i Gamla stan. Jag träffade Fredrik ett antal tillfällen innan han blev både och statsminister och jag kan inte låta bli att bli imponerad av att han fortfarande är samma kille och så oerhört trygg i sig själv. Fredrik har förmågan att ta sig tid att lyssna oavsett omständigheter och jag blir alltid förvånad av att han är så rak och ärlig i sina svar. Jag är oerhört glad och tacksam över att Sverige har en statsminister som står rakryggad oavsett vindstyrka.
En rolig sak med Fredrik syns på min tredje bild. Han gör ofta den här gesten när han svarar och säger "av det enkla skälet att...". Jag blir lika full i skratt varje gång jag hör och ser det här.
2 kommentarer:

Synnøve. sa...

Av det enkla skälet....
En fin bildserie.

Hoppas det är bra med dig. Har varit lite dålig med bloggandet sista tiden. Hoppas jag kommer igen. Ha en flott tisdag nu iallafall.
Kramen Synne.

Susanne sa...

Bra bildserie! Och vilket tillfälle. Jag skulle bli hypernervös så det skulle nog mest bli bilder med darr i. Har ju inte träffat honom men upplever honom precis det du skriver om. Mvh Susanne